bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
 • Layout Style
 • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

 • Font
  • Body:

  • Menu:

  • Title:

  * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu

 

 

 

Vélemények

Balogh, Zsolt - Spectrum Brands Hungaria Kft.

„Ismeretlenül rendeltük meg a szolgáltatást, pedig ők mindent tudtak már rólunk. Tudták, hogy maximális hangulatot kérünk és ezt is kaptuk Tőlük. Pontosság, kiváló helyzetfelismerés, fáradhatatlanság, fergeteges hangulat ez jellemzi munkájukat. A mi bulink jó volt. Elérhetőségük elmentve.”

Esküvői DJ , Karaoke Party , Retro DJ referencia

A Retro DJ ( Esküvői DJ ) nagyon büszke arra, hogy a tőle függetlenül működő, az országos zenei produkciókat összefoglaló ZENEKAROK A-Z oldalon számos pozitív referenciát, véleményt tudhat magáénak. Oldalunkon is olvasható néhány kedves vélemény. A ZENEKAROK A-Z oldalon található összes Retro DJ ( Esküvő DJ , Party DJ) vélemény elolvasásához katt ide! (a legfrisebb vélemények elolvasásához görgess a lap aljára A ZENEKAROK A-Z oldalon!) Ha esküvőre dj , akkor DJ Kertész Péter !

Ifjú pár - Esküvő DJ , Esküvői DJ

"A Colombus hajón tartott esküvőnkön pörgette a lemezeket. A zenéket nagyon jól választotta, sikerült minden korosztályt a táncparkettre hívnia. Remek választásnak bizonyult, csak ajánlani tudom mindenkinek! Utólagosan is köszönjük! Az egyik legjobb Esküvői dj ! "

Gergő - Karaoke Party

"A legutóbbi rendezvényünkön , egy csapatépítő tréningen, ő szolgáltatta a príma zenéket és a jó hangulatot. Az egyik legjobb bulit csinálta amiben valaha is részt vettem, és ezt az egész csapat így gondolta. Néha már az volt az érzésem én vagyok valamelyik sztárénekes, annyira profi karaoke party volt. :) A retro zenéktől egészen a mai tánc-zenékig minden szólt. Szóval, ha valódi bulit akarsz Őt hívd! Kösz Peti!"

Lőrincz Enikő - Rendezvény DJ

"Dj. Kertész Péter produkciójára Horvátországban, Porecben volt szerencsénk bulizni. Köszönjük hogy felejthetetlenné tetted a vakációnkatés a bulis esténket ! Több száz embert pörgetett, énekeltetett, tapsoltatott folyamatosan, így biztosítva a fergeteges hangulatot. Reméljük lesz még alkalmunk találkozni ! Sok DJ-t hallottunk már, de ez valami más volt… Több… Ő a mi rendezvény DJ -nk ! Köszönjük az élményt !"

B. M. Éva - Rendezvény DJ

"Szállodánkban, a Kastélyhotel Sasvárban, több alkalommal, rendezvényeken gondoskodott a jó hangulatról. Így természetes volt, hogy a saját céges rendezvényünkre is őt hívtuk. A várt siker nem maradt el, ebben mindenki egyetértett. Fergeteges bulikat csinál, sokszor az A La Carte zenekarral. Idén (s reméljük jövőre is elfogadja) a szilveszteri retro discot bíztuk rá. Megbízható, korrekt partner. Remek rendezvény dj ! "

Ági & Laci - Esküvő DJ

"Köszönjük a Retro és esküvő DJ zene lemezlovasainak, hogy felejthetetlen bulival ajándékoztak meg minket az esküvőnkön. Szlovákiában tartottuk, Ragyolcon, a La’ Perla Hotelben, ahol a szabadtéri ceremóniához is színvonalas hangosítást biztosítottak. Az éjszaka folyamán Peti egy spontán játékkal készült az “ifjú pár” számára, amellyel sikerült feltüzelni a hangulatot. A vendégeink visszajelzései alapján is bátran mondhatjuk, hogy fergeteges bulit sikerült varázsolnia a jobbnál jobb zenékkel készülő DJ-nek!!! Köszönjük!!! :)"

Orin Hungary - Rendezvény DJ

"Köszönjük a Retro DJ csapatának a fergeteges hangulatot a céges partynkon, melyet Siófonok a Residence Hotel****-ben tartottunk. Színvonalas zenékkel készültetek számunkra. Minden kérésünknek eleget tettetek! Orin Hungary Köszönjük!!! Remek rendezvény DJ ! "

Vladimir Koman és Péter mint Esküvői DJ

"Koman Vladimir (FK Krasnodar/FK Ural ) és Zarina nemzetközi esküvőjén hallottam Petit mint esküvői dj -t zenélni a Sofitel Hotelben Budapesten. Peti Rakonczai Imre és az oroszországból ideutazott Puty Inn zenekar után következett és mindenkit táncra perdített. Jó buli volt, köszönjük DJ.Kertész Péter !!! : ) Remélem találkozunk még ! : )"

 

joomla 2017