bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
 • Layout Style
 • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

 • Font
  • Body:

  • Menu:

  • Title:

  * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu

 

 

 

Portfólió

Karaoke Party a rendezvény dj -vel ! Mit is jelent a karaoke , honnan ered ? A karaoke japán vegyülékszó, jelentése: „üres zenekar” (az oke az angol orchestra, ókeszutora rövidülése). Lényege, hogy egy zeneszámot az eredeti előadó helyett valaki más énekel. Az amatőr előadó az adott zeneszám instrumentális, azaz ének nélküli változatát hallja, a szöveget pedig valamilyen megjelenítőről (monitor, tv, kivetítő, vagy LED-fal) olvasva énekelheti. A legtöbb karaoke klipen a szöveg az éneklés idejében elszíneződik, ezzel jelezve, hogy hol kéne tartani. Az ügyesebb éneklőknek sikerül is ezt betartani, de ha mégsem, akkor sincs nagy gond, ez belefér, mert vicces lehet a társaságnak, hiszen a karaoke alapvetően társasági szórakoztató műfaj. Mit biztosítunk a karaoke partyhoz ? Több vezetékes mikrofont, több száz magyar és külföldi közismert dalt, igény szerint kivetítőt , projektort , vetítővászonnyal , egy vagy több hatalmas LED tv -t , technikai személyzetet , igény szerint műsorvezetőt , és természetesen professzionális hang és fénytechnikát.

Rendezvény DJ a joker ! Legyen az születésnap , magán party , házassági évforduló , céges party : A Retro DJ szerencsés választás lehet akár karaoke party szolgáltatással is kiegészitve. (Erről bővebben a Karaoke Party menüben ) A Rendezvény dj és party dj az összejövetelek jolly jokere ,hiszen szinte végtelenül széles repertoárral , szünet nélkül szolgáltat zenét a táncolók talpa alá, vagy aláfestő zenét a rendezvényhez.Főiskolás , egyetemi party sem telhet el Party DJ nélkül . Mi a profi rendezvény DJ ismérve :

 • egy zenekarhoz képest kevesebb helyet foglal el
 • szünet nélkül szolgáltat zenét
 • szinte kifogyhatatlan a repertoárja és abszolút nemzetközi
 • szükség esetén halkabb mint egy zenekar
 • retro, nosztalgia és napjaink slágereit is játsza
 • egy soktagú zenekarhoz képest olcsóbb
 • tökéletes zenei hangzás és professzionális fénytechnika
 • nem fogyaszt alkoholt a rendezvényen

Dj Kertész Péter neve már ismert országszerte mint rendezvény dj , hiszen rengeteg helyen megfordult már önállóan is, és az A'la Carte Showband Partyzenekar -al , és a Pesti Party Showband -el is , akik az ország legjobbjai , prémium kategóriás party zenekarok. Több esküvő , céges rendezvény , csapatépítő tréning, leánybúcsú , legénybúcsú , egyetemi rendezvény, születésnapi party stb van már mögötte.

Ha esküvő , akkor buli és party és ereszd el a hajam : ) ! Manapság már egyre elterjedtebb hogy a hagyományos formát bontva esküvői dj szolgáltatja a zenét és a talpalávalót az esküvőn , aminek számos előnye lehet , és sokszor szerencsésebb lehet mint egy átlagos szint alatti , vagy átlagos zenekar . Az esküvői DJ ma professzionális hang és fénytechnikával rendelkezik , tökéletes megjelenéssel és kommunikációval mind a párok és mind a többi szolgáltató felé, valamint fergeteges bulit varázsol az esküvőre . A jó esküvői DJ Széles nemzetközi repertoárral rendelkezik , ami elengedhetetlen a nemzetközi esküvőkre.Természetesen elengedhetetlen a tapasztalat ,amellyel Dj Kertész Péter mint esküvői dj már rendelkezik , hiszen több száz esküvővel a háta mögött már sok sok évet lehúzott az esküvői fronton is az ország legjobbjai között és a legjobb szolgálatókkal . Rengeteg helyen már szivesen várják vissza és örülnek ha a mi csapatunk érkezik az esküvőre ,és az ilyenkor már összeszokott esküvői szolgáltatók már egy csapatban tudnak dolgozni ( vőfély vagy ceremóniamester , videós, fotós, esküvői helyszín , stb ) , ami mindenkinek jó , és ezt érzi a menyasszony , vőlegény és a vendégeik is. Ilyenkor mindenki számára repül az idő , jó a hangulat , pörög a buli , ami a leglényegesebb része az esküvőnek .

joomla 2017