bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
 • Layout Style
 • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

 • Font
  • Body:

  • Menu:

  • Title:

  * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu

Esküvői DJ - DJ.Kertész Péter

Esküvői DJ - DJ.Kertész Péter

A nagy nap életed egyik meghatározó pillanata lesz. Ne hagyd, hogy egy rosszul megválasztott esküvői dj vagy zenekar felejthetővé tegye ezt a mindkettőtök számára jelentős eseményt.

Ha elismert, szórakoztató és mindent igényt kielégítő esküvői dj-t keresel, akkor jó helyen jársz.

Az esküvők mindig is nagy kihívást jelentettek a zenészek számára. Egy jó zenész azonban azonnal felismeri a közönség igényét, és pillanatok alatt tudja biztosítani a hangulathoz illő zenét. Az unalmas, időről időre ugyanazt a repertoárt játszó zenekarok ideje lejárt.

Miért válassz dj-t az esküvődre?

Mert a lehető legváltozatosabb zenéket tudja játszani.

Pillanatok alatt tud váltani a romantikus lassú vagy a pörgős tombolás között. A 70-es évektől a legújabb zenei trendekig minden megtalálható a kínálatában. Egyszerűen tudjátok egyeztetni a közönség egyedi kívánságait is, amire egy esküvőkre specializálódott dj gyorsan és könnyedén fel tud készülni. A zenei sokszínűség mellett a rugalmasság is fontos szerepet játszik egy olyan eseményen, ahol a történések gyorsan követik egymást.

Az egyszemélyes dj-s produkciók évről évre hatalmas sikert aratnak az esküvőkön. A fiatalok kedvenc választása közé tartozik a modern kori, de a régi slágerektől sem tartózkodó esküvői dj. Ahogy a házasság intézménye ismét divat lett, egyre több fiatal él ezzel a lehetőséggel minél korábban. Számukra fontos, hogy a zenék kielégítsék mind a fiatal barátok, mind pedig szülők, nagyszülők igényeit.

Esküvői dj, ahogy én csinálom!

Számomra az a legfontosabb, hogy a házasodó párral megbeszélt elképzelés mindig a terv szerint alakuljon. A felhőtlen szórakoztatatás, a közönséggel való összhang kialakítása az elsődleges céljaim közé tartozik. Nincs két egyforma esküvő, ezért nincs két egyforma buli sem. Fontosnak tartom, hogy az esküvőn való szereplésem mindig a megfelelő mennyiségű és minőségű interaktivitást tartalmazza. Egyedi, különböző népcsoportokra jellemző stílusok előadását is vállalom, ha az ifjú párnak erre van igénye.

Mire számíthatsz még tőlem?

Professzionális hangtechnikára és maximális felkészültségre. Semmit nem bízok a véletlenre, ezért minden szükséges technikai feltétel adott, hogy a legjobb hangulatot teremtsem meg erre a kiemelkedő alkalomra! Precíz beállítások, megfelelő hangosítás majd egy nagyszerű hangulatú buli egészen addig, amíg a közönség igényt tart rá!

(0 votes)
Tagged under: esküvői dj,

joomla 2017