bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow
 • Layout Style
 • Texture for Boxed, Framed, Rounded Layout Background

 • Font
  • Body:

  • Menu:

  • Title:

  * Fonts are used to example. You able to use 600+ google web fonts in the backend.

+36 20 9682 629 kertesz.norbert@alacartemusic.hu

Blog (4)

Esküvői DJ - DJ.Kertész Péter

Esküvői DJ - DJ.Kertész Péter

A nagy nap életed egyik meghatározó pillanata lesz. Ne hagyd, hogy egy rosszul megválasztott esküvői dj vagy zenekar felejthetővé tegye ezt a mindkettőtök számára jelentős eseményt.

Ha elismert, szórakoztató és mindent igényt kielégítő esküvői dj-t keresel, akkor jó helyen jársz.

Az esküvők mindig is nagy kihívást jelentettek a zenészek számára. Egy jó zenész azonban azonnal felismeri a közönség igényét, és pillanatok alatt tudja biztosítani a hangulathoz illő zenét. Az unalmas, időről időre ugyanazt a repertoárt játszó zenekarok ideje lejárt.

Miért válassz dj-t az esküvődre?

Mert a lehető legváltozatosabb zenéket tudja játszani.

Az esküvői DJ repertoárja

 Az esküvői DJ repertoárja

Az esküvői dj a zenei repertoárral könnyebb helyzetben van mint az esküvői zenekarok, hiszen azzal az előnnyel rendelkezik, hogy nem kell megtanulnia és előadnia a dalokat, "csupán" lejátszania azokat. Az esküvői dj munkásságom folytán rengeteg fellépést tudhatok magaménak az A'la Carte Showband zenekarral, ezáltal is még több tapasztalatot szerezve a zenekartól és annak repertoárjából is. Ilyenkor is esküvői dj szerepkörben vagyok jelen az esküvőn, viszont csak a zenekari szünetekben, váltva egymást a zenekarral, illetve a buli végén, amikor velem,mint esküvői dj -vel lehet hosszabbítani műsort.

Az esküvői DJ és az alkoholfogyasztás

Az esküvői DJ és az alkoholfogyasztás

Ugye ismeritek azt, amikor az esküvői DJ úgy gondolja, neki kell elsősorban jól éreznie magát az esküvőn, és vakmerő módon iszogatja az italokat, így vakmerő módon csökkenti a hatásfokát és profizmusát, és ez a hangulat rovására megy ? Egy esküvői DJ igenis komoly felelősség, bármennyire is könnyűnek tűnik a munkája: sok éves rutinnal, felkészültséggel és az adott esküvőre felkészüléssel a legjobb hangulatú bulit kell megteremtenie az ifjú pár Nagy Napjának, az esküvői bulinak.

Az esküvői DJ feladatai

Az esküvői DJ feladatai

Az esküvői DJ fogalma a mai világban már egyre ismertebb, hiszen rengetegen állnak esküvői DJ -nek, akik számára elérhető egy laptop és néhány hangfal, azonban óvatosságra intünk minden párt: az olcsó mindig valami miatt olcsó! DJ.Kertész Péter és a Retro Dj Team mint esküvői DJ is már több mint 15 éve van a szakmában rengeteg rendezvénnyel és esküvővel a háta mögött, így kellő rutint és tapasztalatot szereztünk arról: mik a főbb feladatai egy jó esküvői DJ -nek,milyen felszereléssel, repertoárral kell rendelkeznünk, milyen kommunikációt folytassunk a szerződéskötéskor és után a párral, milyen gyakran, és ezen belül milyen részleteket kell mindenképpen tisztázni ahhoz, hogy a Nagy Napotok a legjobban sikerülhessen.

joomla 2017